Tailando virtuvė

Tailando virtuvė – tai įvairūs Tailande mėgstami patiekalai. Čia naudojama daug prieskonių, taip pat populiarios yra daržovės – paprikos, pomidorai, agurkai, svogūnai. Mėgstami makaronai, bet yra ir keistų patiekalų, pavyzdžiui, valgomi kepti tarakonai.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

51 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

„Wok“ vištiena su daržovėmis

Lengvai paruošiamas
30 min.

Burnoje tirpstanti panakota

Lengvai paruošiamas
30 min.

PHAD THAI su vištiena

Lengvai paruošiamas
40 min.

PAD THAI

Lengvai paruošiamas
40 min.

WOK vištiena su raudonuoju kariu

Lengvai paruošiamas
40 min.

Saldžiarūgštė WOK kiauliena

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištienos Paneng

Lengvai paruošiamas
30 min.

Om Kha sriuba su daržovėmis

Lengvai paruošiamas
30 min.

PHAD THAI WOK

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sriuba „Morning Glory“

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištienos salotos su vaisiais

Lengvai paruošiamas

Bananai kokoso piene

Lengvai paruošiamas
30 min.

Tešloje kepti bananai

Lengvai paruošiamas

Tailandietiška moliūgų sriuba

Įkelti daugiau receptų