Lietuvos virtuvė

Kategorija
Rūšiuoti pagal

165 receptai

Reikia pasistengti
30 min.

Virtiniai su spirgučių įdaru

Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

Mieliniai bulviniai blynai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Tradiciniai pyragėliai su grybais

Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su kaparėliais

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Naminiai cepelinai

Reikia pasistengti
50 min.

Kūčiukų receptas

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Patobulintas žemaitiškas šiupinys

Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

ATRADIMAS: žemaitiški cepelinai

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Žemaitiškas šiupinys

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Tradicinė bulvinė banda KITAIP

Reikia pasistengti
1 val.

Dzūkiški „šaltanosiai“

Lengvai paruošiamas
30 min.

GARDUMĖLIS: tinginių čeburekai

Reikia pasistengti
2 val.

Cepelinai kitaip

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulviniai blynai su kopūstais

Reikia pasistengti
1 val.

Gardžios mielinės bandelės

Lengvai paruošiamas
45 min.

Kepta menkė su bulviniais drugeliais

Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškiniai sausainiukai

Lengvai paruošiamas
25 min.

Blynai su obuoliais

Lengvai paruošiamas
1 val.

Netikras Zuikis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kugelis su moliūgu

Reikia pasistengti
1 val.

Orkaitėje kepti kotletai

Reikia pasistengti
1 val.

Kibinai lietuviškai

Reikia pasistengti
1 val.

Lietuviški balandėliai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Sviestiniai močiutės sausainiai

Patyrusiems
20 val.

Balandis duonos tešloje

Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandėlė su silke

Įkelti daugiau receptų