Tobulai skanus varškės ir obuolių pyragas

 (15)
Už receptą dėkojame skaitytojai Aistei.
Tobulai skanus varškės ir obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Baltymus išplakite iki standžių putų, trynius išsukite iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę pertrinkite šakute ir išmaišykite su tryniais.

Suberkite džiūvėsėlius, miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite (geriausia pertrinti iki vientisos masės su elektriniu trintuvu).

Įmaišykite baltymus.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Į varškę įmaišykite obuolius.

Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
500 g Obuoliai
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
100 g Cukrus
1 šaukštas Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštas Miltai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :