© Shutterstock nuotr.

Šį kartą mokysimės kaip užšaldyti ypatingai vertingus špinatų lapelius.

Užšaldymui atrenkame tik gerus, nesugedusius špinatus. Labai svarbu, jog šaldymui paruoštumėte iškart nuskynę, taip išsaugosime didžiąją dalį mineralų ir vitaminų.

Špinatus švariai nuplauname ir padedame nudžiūti ant medžiaginio ar popierinio rankšluosčio. Špinatams nudžiūvus, juo sudedame ant sviestinio popieriaus ir taip juos sluoksniuojame.

Šaldymo kameroje taip sluoksniuotus špinatus paliekame 4 val. Po to greitai sušalusius špinatus perdedame į šaldymo maišelius ir jau perkeliame į šaldiklį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai