Marinuotas imbieras
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Imbiero šaknį nuplaukite ir nulupkite.

Supjaustykite (ar sutarkuokite) kuo plonesniais griežinėliais. Tam galite net panaudoti bulvių skutiklį.

Imbierą sudėkite į dubenėlį, apibarstykite druska, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

Puodelyje sumaišykite ryžių actą ir cukrų. Skystį užvirkite.

Imbierą sudėkite į stiklainį, užpilkite karštą acto ir cukraus tirpalą.

Palaukite, kol atvės ir uždenkite dangtelį.

Pastatykite į šaldytuvą.

Po savaitės jau galima ragauti. Laikykite ne ilgiau kaip mėnesį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai