© St.Michel restorano nuotr.

Dainininkas prisipažino, kad pats nėra didelis smaližius, bet paties gamintas Creme brulee jam labai patiko: „Labai nustebau, kad šis desertas taip paprastai pagaminimas, juk Creme brulee atrodo toks ypatingas, tik ne daugelyje restoranų patiekiamas skanumynas, o pasirodo, jis nereikalauja nei daug laiko, nei pastangų“.

Saldumynais nepiktnaudžiaujantis atlikėjas pasakojo, kad skaniausio savo gyvenime deserto jis paragavo vaikystėje. „Viename Kauno restorane būdavo toks nuostabus „Tulpės“ tortas iš vaflių perteptų sviestu ir šokoladu. Riebu, bet labai skanu”, – svajingai prisiminė E. Sipavičius. O dabar jis ypač mėgsta varškės sūrelius su aguonomis, prie desertų renkasi kavą ir nė už ką nevalgytų guminukų.

Pamatyti, kaip dainininkui sekėsi gaminti ir sužinoti puikiojo Creme brulee receptą galite per Delfi TV ir puslapyje www.1000receptu.lt, „Siurprizas lėkštėje“ rubrikoje.

„Siurprizas lėkštėje“ – internetinis pramoginis projektas, kuriame Lietuvos garsenybės lankosi restoranuose ir kartu su skirtingų virtuvių šefais gamina įdomiausius tradicinius įvairių šalių  patiekalus, gauna smagių kulinarinių išbandymų, dalinasi asmeniniais mėgstamiausiais receptais, gaminimo įpročiais bei dar negirdėtais nutikimais iš asmeninio gyvenimo.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ rėmėjai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai