Jonas Nainys-Jovani
© Organizatorių nuotr.

- Mėgstamiausias patiekalas?

- Vidutiniškai kepta jautienos išpjova.

- Patiekalas, kurio nemėgstate?

- Žuvies patiekalai, iki šiol man neįkandami.

- Ką bjauriausio esate suvalgęs per gyvenimą?

- Šikšnosparnį.

- Koks jūsų firminis patiekalas?

- Mano arkliukas yra sriubos: rūgštynių, kopūstų, burokėlių. Žmona baisiai giria. Atradau savitą receptą, kurio esmė dėk viską, kas tau atrodo tinka ir skanu.

- Kokiu patiekalu lepinate žmoną?

- Dažniausiai kepsniais, salotomis, sriubomis ir retsykiais krevečių troškiniu.

- Saldumynams sakote taip ar ne?

- Esu šokolado fanas, o žmona negali gyventi be ledų.

- Be kokio patiekalo ar produkto negalite gyventi?

- Aš pripažįstu, kad negaliu gyventi be jautienos. Sekmadieniais perku jautieną ir paruošiu ją visai savaitei.

- Mėgstamiausias gėrimas?

- Vanduo.

- Mėgstamiausia pasaulio virtuvė?

- Mišri. Bet labiausiai turbūt traukianti į vakarus - amerikietiška virtuvė su steikų tradicijomis.

- Kokį patiekalą skaniausiai gamina jūsų mama ar tėtis?

- Nuo vaikystės atsimenu mamos gamintus šnicelius. Tėtis prastas kulinaras.

- Ar mėgstate gaminti?

- Pastaruoju metu itin. Čia turbūt su metais ateina…

- Ar tiesa, kad vyro širdį galima užkariauti per skrandį?

- Žmoną dėl to taip ir myliu. Ji kasdien mane stebina ne tik kulinariniais sugebėjimais, bet apskritai namų ruoša ir šeimininkavimu.

- Ką manote apie vis dar gyvą stereotipą, kad gaminti turi moteris?

- Tikrai ne. Vyras turi gaminti ir valgyti.

- Ar kaip nors specialiai maitinatės?

- Šiuo metu laikausi tam tikro raciono. Noriu priaugti svorio. Rytais valgau grikių košę, geriu proteino kokteilius, tris kartus per dieną valgau jautienos išpjovą su daržovėmis ir ryžiais, prieš miegą suvalgau varškės su vaisiais. Žinokit storėju.

- Ar sportuojate?

- Taip. Labai pamėgau Crossfitą. Nauja aistra ir atradimas.

- Kokį patiekalą norėtumėte išmokti gaminti?

- Norėčiau išmokti pasigaminti tobulą gaspacho sriubą.

- Koks patiekalas jus pradžiugina kai liūdna?

- Jau pasikartosiu, bet mane visada galite nudžiuginti pasikvietę valgyti gabalą jaučio mėsos.

Daugiau gardžių patiekalų receptų ir įdomybių iš garsenybių gyvenimo rasite Delfi TV ir puslapio www.1000receptu rubrikoje „Siurprizas lėkštėje“.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ partneriai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai