© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Užvirinkite ir virkite 3 minutes. Ant puodo kraštų pradės „kristalizuotis“ karamelė.

Kai tik ji taps aukso spalvos, iš karto nukelkite puodą nuo ugnies. Nepraleiskite šio momento! Nesitraukite nuo puodo net sekundei.

Pagrindinė taisyklė: jei jūsų tikslas – skysta karamelė, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių. Ir tada jūs galėsite aplieti karamele viską, ką panorėsite: nuo kriaušės iki kamambero sūrio.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai