Šokoladas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.6190 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gerai išsukite kakavos miltelius su minkštu sviestu.

Vandenį užkaiskite ir užvirkite. sumažinkite kaitrą, kad vanduo nebevirtų.

Kakavos masę sudėkite š karštą vandenį ir gerai išmaišykite, bet neužvirkite.

Karštą masę nukelkite nuo ugnies.

Cukrų sumaišykite su cukraus pudra ir gerai išsukite su karšta kakavos mase.

Supilkite šiltą pieną ir gerai išmaišykite.

Supilstykite karštą šokoladą į formeles ir dėkite į šaldymo kamerą. laikykite per naktį.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai