Šokoladas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gerai išsukite kakavos miltelius su minkštu sviestu.

Vandenį užkaiskite ir užvirkite. sumažinkite kaitrą, kad vanduo nebevirtų.

Kakavos masę sudėkite š karštą vandenį ir gerai išmaišykite, bet neužvirkite.

Karštą masę nukelkite nuo ugnies.

Cukrų sumaišykite su cukraus pudra ir gerai išsukite su karšta kakavos mase.

Supilkite šiltą pieną ir gerai išmaišykite.

Supilstykite karštą šokoladą į formeles ir dėkite į šaldymo kamerą. laikykite per naktį.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai