Kondensuotas pienas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Į nepridegantį puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir įdėkite sviesto.

Kaitinant ant mažos ugnies nuolat maišykite.

Kai užvirs, šiek tiek padidinkite kaitrą iki vidutinės ir nuolat maišant virkite dar 10-12 minučių.

Nukelkite nuo ugnies ir puodą įstatykite į šalto vandens vonelę.

Maišykite, kol atvės.

Atvėsęs sutirštės.

Supilkite į indelį ir pastatykite į šaldytuvą. Atšalęs pienas dar labiau sutirštės.

PATARIMAS: Jei norite vanile kvepiančio pieno, įberkite kartu su įprastu cukrumi šaukštelį vanilinio cukraus. Jei norite šokoladinio pieno, su cukrumi įberkite didelį šaukštą kakavos miltelių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai