Džiovinti obuoliai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Orkaitę įkaitinkite iki 100 laipsnių.

Sumaišykite prieskonius.

Obuolius supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais, sėklalizdžius išpjaukite.

Sudėkite obuolius į dubenį, apiberkite prieskoniais ir atsargiai išmaišykite, kad vienodai pasidengtų prieskoniais, bet obuoliai netaptų koše.

Sudėkite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite 30 minučių. Apverskite ir kepkite dar 20-30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai