Sūdyta lašiša
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1. Žuvį dėkite ant kepimo popieriaus odele į apačią. Pagardinkite prieskonių mišiniu ir kapotais krapais.

2. Suvyniokite žuvį į popierių ir dėkite į plastikinį maišelį. Stebėkite, kad odelė liktų apačioje. Pakuotę galite prislėgti kokiu nors svoriu, kad į žuvį geriau įsigertų visi skoniai.

3. Laikykite šaldytuve ne trumpiau kaip vieną parą. Geriausiai prieskoniai įsigers per dvi dienas.

4. Patiekdami supjaustykite filė nuo viršaus plonais griežinėliais.

Konjaku pagardinta sūdyta žuvis
Pagrindinį receptą papildykite 4 šaukštais konjako.

Žaliosiomis citrinomis pagardinta sūdyta žuvis
Sūdomą žuvį apdenkite plonais žaliųjų citrinų griežinėliais.

Apelsinais pagardinta sūdyta žuvis
Sūdomą žuvį apdenkite apelsinų griežinėliais.

Švelniaisiais piruliais pagardinta sūdyta žuvis
Sūdomą žuvį apdenkite grūstuvu sutrintais švelniaisiais piruliais.

Pipirais ir krapais pagardinta sūdyta žuvis
Sūdomą žuvį apdenkite maltų juodųjų pipirų ir kapotų krapų mišiniu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai