Jautienos kepsnys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Išimkite iš šaldytuvo likus 20-25 minutėms iki kepimo ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros.

Į keptuvę įpilkite 4 šaukštus avokadų aliejus ir gerai įkaitinkite.

Dėkite kepsnį ir kepkite po vieną minutę ant didesnės ugnies iš abiejų pusių.

Apibarstykite druska, kepkite 30 sekundžių.

Apverskite, apibarstykite druska ir kepkite dar 30 sekundžių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po 30 sekundžių.

Sumažinkite ugnį iki mažos, įdėkite sviesto, įberkite čiobrelių, stambiai supjaustytų česnako skiltelių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po minutę-dvi.

Išimkite kepsnį ir apiberkite pipirais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai