Baltas naminis sūris
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Viską supilkite į didelį puodą, gerai išmaišykite ir užkaiskite.

Kaitinkite ant mažos ugnies. Vis pamaišykite ir neleiskite užvirti.

Pienas pradės trauktis į varškę.

Kaitinkite kol visas pieno mišinys atsidalins į varškę ir išrūgas.

Supilkite į sūrmaišį arba tris kartus perlenktą marlę.

Užriškite ir pakabinkite virš dubens ar puodo.

Po poros dienų jau galima skanauti baltą sūrį.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai