Kaip iš graikiško jogurto paruošti balto sūrio?

 (2)
Baltas naminis sūris
© Fotolia nuotr.

Viską supilkite į didelį puodą, gerai išmaišykite ir užkaiskite.

Kaitinkite ant mažos ugnies. Vis pamaišykite ir neleiskite užvirti.

Pienas pradės trauktis į varškę.

Kaitinkite kol visas pieno mišinys atsidalins į varškę ir išrūgas.

Supilkite į sūrmaišį arba tris kartus perlenktą marlę.

Užriškite ir pakabinkite virš dubens ar puodo.

Po poros dienų jau galima skanauti baltą sūrį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 l Pienas
500 ml Graikiškas jogurtas
2 šaukštas Grietinė
1 šaukštelis Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :