Avokadų „majonezas“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Šį „majonezą“ galite daudoti kaip ir paprastą: kiaušiniams pagardinti ar mišrainei sumaišyti.

Svarbiausia, gaminant šį sveikuolišką „majonezą“ būtina naudoti gerai prinokusius avokadus. O paruoštą majonezą šaldytuve galima laikyti dvi-tris dienas.

Prinokusius avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.

Užspauskite citrinų sulčių, užpilkite alyvuogių aliejaus, šspauskite česnako ir pagardinkite druska, pipirais ir tarkuotu muskatu.

Viską gerai sutrinkite su elektriniu maisto trintuvu.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai