Sviestas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Į dubenį, aukštais kraštais, supilkite grietinėlę ir grietinę.

Plakite elektriniu maišytuvu - pradėkite nuo mažiausio greičio ir po truputį didinkite iki pasieks didžiausią.

Plakite tol, kol masė taps tiršta ir atsiskirs pasukos ir sviestas.

Plastikine ar gumine mentele surinkite sviesto gabaliukus. Sudėkite į ploną virtuvinį rankšluostį ar į per pusę perlenktą marlę.

Merkite marlę su sviestu į šaltą vandenį ir nuskalaukite pasukų likučius.

Sviestą sudėkite į dubenį ir pasūdykite. Galite pabarstyti pipirais.

Laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai