„GERMANTO“ sūrio KONKURSAS

 (1)
Mažai brandinti, turtingo skonio pusiau kieti sūriai tiesiog sutverti puošti pusryčių, priešpiečių ir pietų meniu.
GERMANTO sūriai
© Gamintojo nuotr.

Iš šviežio pasterizuoto karvių pieno gaminamas, gaivus ir švelniaskonis klasikinis „GERMANTO“ sūris lietuvių skonio receptorius džiugina jau 30 metų. Ryški ir darni produkto poskonių paletė atsiskleidžia po šešias savaites trunkančio brandinimo proceso, todėl sūrį gardžiausia valgyti jauną.

Purios struktūros, plastiškos konsistencijos produktas turtingas baltymų, sveikiems kaulams ir dantims reikalingo fosforo ir kalcio. Panorus organizmą papildyti suaugusiam žmogui rekomenduojama šių medžiagų paros norma, į gaminamo patiekalo ingredientų sąrašą tereikia įtraukti 100 g fermentinio „GERMANTO“ sūrio. Nestipraus, malonaus pienarūgščio skonio sūrio gamyboje nenaudoji nitratai ir dažikliai – sūris dedikuotas sveikumą ir natūralumą vertinantiems žmonėms.

Pasidalinkite patiekalų, kuriuos ruošiant naudojate sūrį, nuotraukomis, parašykite, koks tai patiekalas, ir laimėkite „GERMANTO“ sūrių „Gouda“ ir „Tilsit“ rinkinį ir sūrio pjaustymo lentelę.

Burtų keliu sūrių rinkinį ir lentelę laimėjo: balandžio 1 d. Kristina Pasiukevičiūtė, balandžio 8 d. Živilė Ral, balandžio 15 d. Oksana Janonienė ir balandžio 22 d. Laima Elfe. Su laimėtojais dėl prizo pristatymo bus susisiekta asmeniškai.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą