© Shutterstock nuotr.

Festivalio „Skanaus!“, šį savaitgalį šurmuliuosiančio Kaune, organizatorius dalinasi mėgstamo žuvies kepsnio receptu:

„Pradėjęs koreguoti mitybą, ėmiau valgyti daugiau lašišos, o netrukus atradau ir mėgstamą kepsninės patiekalą. Maždaug 20 minučių, prieš dedant lašišos filė ant kepsninės, pamarinuoju ją kambario temperatūroje. Marinatui sumaišau ketvirtadalį puodelio žaliųjų citrinų sulčių, šaukštą alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus aštrių garstyčių, pusę šaukštelio smulkinto šviežio imbiero, žiupsnelį česnako miltelių ir pipirų“.

G. Juodeika pabrėžia, jog atidžiai renkasi ir garnyrą prie grilio patiekalų. Prie keptos lašišos maisto festivalio siela ant žarijų dar paruošia šparagus, cukinijas ir baklažanus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai