Avokadai
© Fotolia nuotr.

Galima nusipirkti ir laukti kelias dienas, kol šie suminkštės ir bus tinkami valgymui.

Pastebėta, kad avokadai kur kas greičiau sunoksta laikomi šiltoje patalpoje įdėti į popierinį maišelį kartu su bananais. Taip nokinamas avokadas bus tinkamas valgymui jau po dienos-dviejų.

Jei reikia minkšto avokado padažui ar užtepėlėms ruošti, bet turite tik kietą, pasinaudokite šiuo patarimu:

Suvyniokite avokadą į kepimo foliją (nebijokite dvigubo sluoksnio, nes turi būti įvyniota tvirtai ir sandariai).

Įkaitinkite orkaitę iki 93 laipsnių.

Dėkite avokadą ant grotelių ir kepkite 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai