© Shutterstock nuotr.

Tradiciniai

Anksčiau Kūčioms būdavo naudojami džiovinti ar konservuoti grybai. Su jais ruošdavo pyragėlius ar gardindavo silkę.Tačiau galima paruošti troškinį ar skanius kotletus.

Kopūstų ir grybų troškinys

Gardi grybų užkandėlė

Gardūs grybų kotletukai

Kopūstų ir grybų pyragėliai

Su pievagrybiais

Jei šiais metais neturite miško grybų, ne bėda – galite naudoti ir pievagrybius. Juos patogu ne tik kepti, bet ir įdaryti ar naudoti marinuotus.

Rūkytos skumbrės salotos su grybais

Karštos grybų salotos

Šiltos grybų ir špinatų salotos

Graikiškai paruošti pievagrybiai - per 30 minučių

Silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai

Žaibiškos salotos su grybais ir lašiša

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai