Prieskoniai

Prieskonis – stipraus savito skonio ar kvapo prieskoninių augalų dalys ir jų mišiniai. Naudojami paryškinti ar papildyti patiekalų ar padažų savybes, suteikti papildomų skonio bei aromato natų, pagyvinti spalvą.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

185 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blynai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Bulvių užkepėlė su vištiena

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulvės su šoninės „marškinėliais“

Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvių ir sūrio keksiukai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Tobuli vištienos suktinukai su bulvėmis

Lengvai paruošiamas
30 min.

Gruzdinti agurkėliai

Lengvai paruošiamas
55 min.

Bulvių „armonikėlės“ su sūriu

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kiauliena su keptais pomidorais

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Aštri nugarinė su kalendromis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Traškus bulvių troškinys

Reikia pasistengti
30 min.

Makaronai su krevetėmis

Reikia pasistengti
2 val.

Graikiškas ėrienos troškinys

Reikia pasistengti
30 min.

Graikiška vištiena su pomidorais

Lengvai paruošiamas
1 val.

Meksikietiški vištienos kukuliai

Įkelti daugiau receptų