Padažai

Padažas (angl. souce, it. salsa) – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

78 receptai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Klasikiniai makaronai su sūriu

Lengvai paruošiamas
35 min.

WOK jautiena su terijakio ir sezamų padažu

Reikia pasistengti
40 min.

VIDEO: Terijaki jautiena

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sojų ir česnakų Wok su kiauliena

Lengvai paruošiamas
40 min.

PAD THAI

Lengvai paruošiamas
40 min.

Saldžiarūgštė WOK kiauliena

Lengvai paruošiamas
30 min.

Nachos kukurūzų traškučių užkandis

Lengvai paruošiamas
10 min.

4 meksikietiški padažai

Lengvai paruošiamas
25 min.

BBQ jautienos fajita

Lengvai paruošiamas
20 min.

Klasikinė vištienos fajita

Reikia pasistengti
30 min.

Plėšyta lašiša

Reikia pasistengti
35 min.

Grybų enčilada

Reikia pasistengti
40 min.

Šoninės ir kiaušinių apkepas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sriuba „Morning Glory“

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištienos salotos su vaisiais

Lengvai paruošiamas
45 min.

Kiauliena su pupelėmis ir salsos padažu

Reikia pasistengti
50 min.

Pusryčių mėsainis su kiaušiniu

Lengvai paruošiamas
2 val. 40 min.

Kepsninėje lėtai kepti šonkauliai

Lengvai paruošiamas
25 min.

Ant grotelių keptas ananasas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Kentukio mėsainis

Lengvai paruošiamas
40 min.

Taco paplotėliai su jautiena

Įkelti daugiau receptų