Pamatę pavyzdžius, kaip įmonės gali efektyviai vykdyti pirkimus, mes sukūrėme e-sistemą pirkimų valdymui. Kodėl efektyvus pirkimų valdymas toks svarbus įmonėms? Todėl kad kiekvienas pirkimuose sutaupytas euras patenka tiesiai į pelno eilutę. Daugiau informacijos www.viatender.com

Jau spalio 23 ir 24 dienomis Vilniuje įvyks didžiausia Vidurio Europoje verslo ir lyderystės konferencija FORUM ONE. Ta proga Jauno verslo bankas DNB pakvietė aštuonias pradedančio verslo įmones konferencijoje pristatyti savo idėjas, produktus ar paslaugas.

Bendrovės „Aciety“, „Aktyvus sėdėjimas“, „CloudMic“, „Inside Warehouse“, „Soundest“, „Talentų namai”, „The Atomic Garden Vilnius“ ir „Viatender.com“ specialiai įkurtoje JAUNO VERSLO EXPO bendravimo zonoje FORUM ONE konferencijos metu gyvai pristatys savo produktus ir paslaugas.

DELFI skaitytojai turi unikalią galimybę dar belaukiant konferencijos išrinkti įdomiausią 2014 metų jauną verslą ir laimėti „Auksinį“ kvietimą į FORUM ONE.

Kviečiame peržiūrėti 8 vaizdo klipus ir balsuoti už labiausiai patikusį jauną verslą! Burtų keliu bus išrinkti trys DELFI skaitytojai, kurie ir gaus kvietimus.