Neįmanoma suskaičiuoti, kiek kartų per dieną teko pamatyti iškeltus nykščius ar atsuktus fotografuojančius telefonus. Neliko abejingi ir vokiečiai – iš vienos ekonomiškai stipriausių pasaulio šalių atvykusiems turistams kelioms akimirkoms automobilis tapo įdomesnis už Rotušės aikštę supančias istorines įžymybes.

„Tai yra pirmas kartas, kai Lietuvoje pristatome du „Rolls-Royce“ automobilius. Sidabrinis automobilis, kurį matote už manęs, yra „Phantom Drophead Coupé“, o mėlynasis – „Wraith“. Mūsų kompanijos vyriausiasis dizaineris „Phantom Drophead Coupé“ visada lygina su smokingu, tai gana formalus automobilis, skirtas ypatingoms progoms. Galiu įsivaizduoti šį automobilį važiuojant prie Baltijos jūros tokią saulėtą dieną kaip ši. O „Wraith“ yra pats galingiausias „Rolls-Royce“ istorijoje, ir jis būtų labiau tinkamas važiavimui nuo Vilniaus iki Talino, tai yra ilgesnėms kelionėms“, – DELFI sakė „Rolls-Royce Motor Cars Limited“ komunikacijos vadovas Frankas Tiemannas.

Potencialiems klientams ir žiniasklaidos atstovams pristatyti „Wraith“ bei „Phantom Drophead“ yra rankomis Gudvude (Anglija) surenkami prabangūs automobiliai, kurių bendra kaina siekia 3 mln. Lt.