Los Andželo Suvažiavimų centre pirmą kartą pasauliui pristatyta iš viso daugiau kaip 30 modelių.

Tarp jų yra „Toyota“ prabangusis padalinys „Lexus“, kuris pristatys dailų nudengiamą koncepcinį automobilį LF-C2. Jis turėtų sudominti minias pirkėjų, jei kada nors prasidės jo gamyba.

„General Motor“ taip pat pristato savo naująjį „Cadillac“ – itin galingą automobilį 2015 ATS-V, kuris pagal įsibėgėjimo iki 60 mylių per valandą rodiklį gerokai pralenks savo atitikmenis Europoje.

Nieko neslėpė ir „Mercedes-Benz“, pristatysiantis savo pagrindinę naujovę – „Mercedes-Maybach S600“. Palyginus su „normaliu“ S klasės sedanu, naujasis modelis pasiūlys daugiau erdvės ir prabangos.

Vokietijos gamintojai BMW ir „Porche“ taip pat nešvaistė laiko veltui. BMW, vis dar švenčianti puikaus sportinio automobilio „i8“ debiutą, pasiūlė apžiūrėti du naujus modelius, įskaitant X6M. Tuo tarpu „Porsche“ tęsia savo automobilio 911 evoliuciją su visiškai nauju GTS modeliu, galinčiu pasiekti 188 mylių per valandą (300 km/4) greitį.

Vietos automobilių gamintoja „Ford“ pristato trijų svarbiausių savo vardo automobilių debiutus: „F-150“, visiškai naują „Mustang“ ir „Explorer“.

2014 metų Los Andželo automobilių paroda  tęsis iki lapkričio 30-osios.