Naujasis superautomobilis turi 600 arklio galių ir dvigubą turbininį variklį. Jo gamyba prasidės kitais metais. Kol kas šio automobilio kaina neskelbiama, tačiau galima lažintis, kad jis kainuos apskritą sumelę.

GT formų linijos buvo slepiamos ir 16 mėnesių slapta tobulinamos „Ford“ būstinės rūsyje.

GT yra įspūdingas automobilis, tačiau jis neužgožia nekantriai laukiamo „Acura NSX“.

Su elegantiškomis detalėmis viduje ir išorėje, dujomis bei elektra varomas hibridinis sportinis automobilis yra ta pati karšta mašina. Originaliojo greitaračio gamyba 2005 metais buvo nutraukta, tačiau prieš tris metus jis sugrįžo į šią parodą kaip koncepcinis hibridinis automobilis.

Šiuo metu gamybai pristatyta versija turi V-6 variklį ir trijų elektrinių motorų hibridinę sistemą. Jo bendra galia siekia daugiau kaip 550 arklio galių. Automobilis gali važiuoti keturiais režimais, siūlančiais skirtingus eksploatacijos lygius.

Nors „Ford GT“ ir „Acura NSX“ kelia didžiausią susidomėjimą, variklių apsukas didina ir keli kiti modeliai. „Alfa Romeo“ modelis „4C Spider“ gali pasigirti nukeliamu kietu stogu iš anglies pluošto. Be to, kad automobilis atrodo puikiai, jį bus sunku įpirkti. Jo gamintoja FCA planuoja pagaminti tik kelis tūkstančius šių automobilių. Jie visi rankomis bus gaminami Italijoje.