Abejonių nekelia tik viena – A. Oželio pažintis su restoranais prasidėjo nuo kiaulienos nugarinės kepsnio, liaudiškai tariant, karbonado. Tiesa, tuomet būsimam restoranininkui buvo vos šešeri, tačiau pirmų vaišių restorane padarytas įspūdis – neišdildomas.

„Mama buvo išvažiavusi ir tėvas nuvedė mane pavalgyti į restoraną, – vaikystės prisiminiais LRT laidoje „Lietuva gali“ dalijasi iš Biržų kilęs verslininkas. - Kaip dabar atsimenu: kiaulienos karbondas, keptos bulvytės a la fri, bet tokios naminės, ir žali žirneliai. Tų bulvyčių skonį, rodos, iki šiol burnoj jaučiu.“

Gardūs patiekalai restaranui svarbu, bet verslo sėkmės jie dar negarantuoja. Tą savo kailiu patyrė ir A. Oželis. Ne vieną restoraną atidarusiam ir uždariusiam verslininkui puikiai suprantami jo kolegų rūpesčiai, todėl iš Biržų kilęs verslininkas nedvejodamas sutinka padėti LRT televizijos ir SEB banko verslumą skatinančiame projekte „Lietuva gali“ dalyvaujančiai restorano „Pilies skliautai“ savininkei Renatai Greviškienei.

Pirmąją savo kavinę prieš 18 metų Pabiržėje atidariusi R. Greviškienė užpernai ryžosi drąsiam iššūkiui – atidaryti šeimos restoraną atstatytoje istorinėje Biržų pilyje. Išskirtinė vieta įpareigoja. Tik ar tai iš tiesų privalumas, galintis nulemti restorano sėkmę? Kaip tuomet kuo geriau jį išnaudoti?

Ką kraštietei patars Lietuvos restoranų guru A. Oželis ir SEB banko prezidento pavaduotojas Aivaras Čičelis? Sėkmingo verslo receptai laidoje „Lietuva gali“ antradieniais 21.55 val. per LRT televiziją.