Tokie didieji lėktuvų gamintojai kaip „Airbus“ ir „Boeing“ aviacijos parodose neretai mėgsta girtis naujais stambiais užsakymais ir pranešti apie pristatomas naujoves. Deja, ypatingų žinių iš „Bombardier“ apie CS seriją nebuvo. Bendrovė šiuo metu didžiausią dėmesį skiria ilgai lauktam užsakymui, kurį dar balandį pasirašė su „Delta“ skrydžių bendrove.

„Bombardier“ siūlomas mažesnysis 110 vietų CS100 lėktuvas leidimą skraidyti oficialiai gavo praeitais metais. Nuo penktadienio juo padės skraidyti „Swiss International Airlines“. Didesnysis – 130 vietų CS300 – buvo sertifikuotas pirmadienį.

Lėktuvų gamintojas iš Rusijos „Suchoi“ Farnbore pristatė naują konceptinį modelį – „SportsJet“. Tai pirmasis lėktuvas, skirtas specialiai profesionaliems sportininkams skraidinti. Lėktuvas aprūpintas įvairiais medicininiais prietaisais, kurie skrydžio metu padeda stebėti sportininkų būklę ir ruoštis varžyboms.

Dubline veikianti skrydžių bendrovė „City-Jet“ – pirmasis „Suchoi Superjet 100“ užsakovas Europoje. Skrydžių bendrovė užsisakė 15 būtent tokių orlaivių.