Baigę verslo vadybos studijas jaunuoliai susirado darbus – Paulina dirbo advokatų kontoroje, o Matas – finansų konsultantu. Tačiau abu pamažu ėjo pokyčių link, supratę, kad toks gyvenimas jų netenkins.
Darbas nuo aštuonių iki penkių ir mintis apie vos keletą savaičių atostogų per metus žlugdė Pauliną ir Matą, dėl to ilgos atostogas buvo viena ir priežasčių imtis fotografijos.

Po savo vestuvių pora metė darbus ir išvyko trims mėnesiams į Aziją. Ten suprato, kad gyventi galima visai kitaip, dėl to grįžę pradėjo rimtai mokytis fotografijos. „Pradžia nebuvo lengva. Ypač pirmieji metai. Pamenu, kai buvo toks laikas, kad turi 10 litų ir lieka dar dvi savaitės, kol vėl gausi pinigų“, –pasakojo Paulina. Jauna moteris pridūrė, kad drąsos iš esmės keisti gyvenimą buvo ir dėl jauno amžiaus – mokytis fotografuoti pora pradėjo būdami 24-25-erių metų.

Pirmąsias savo vestuves Paulina ir Matas fotografavo kone už savikainą, dabar už vienas jiems mokama nuo 2000 eurų. Svarbiausia, sako fotografai, kad gali kelis mėnesius per metus išvykti atostogų. „Laikas yra didžiausia prabanga“, – tikina pora.

Daugiau apie fotografų kelią savo svajonės link žiūrėkite vaizdo siužete.