Antradienį, rugsėjo 13 d., įspūdingame Niujorko restorane „Russian Tea Room“ buvo pristatyti naujausi dizainerio sukurti modeliai, kuriuose galima pastebėti pastarųjų metų atgarsių.

B. Maxwellas du kartus yra kūręs drabužius JAV pirmajai poniai Michelle Obamai, taip pat visam būriui kitų įžymybių, įskaitant Umą Thurman, Gwyneth Paltrow ir Zendaya.

Kone didžiausia B. Maxwello talento gerbėja galima laikyti Lady Gagą. Dizaineris iki šiol formuoja šios atlikėjos įvaizdį. Negalima pamiršti ir B. Maxwello stiliui ištikimų jo šeimos narių: motinos, senelių ir tetos.
Drabužių dizaineris išlieka ištikimas savo vizijai. Jo kolekcijoje, kaip ir anksčiau, dominuoja elegantiški modeliai: apsiuvais puoštos suknelės, klostuotos kelnės ir palaidinės giliomis iškirptėmis.

2017-ųjų metų pavasario ir vasaros kolekcija nuo ankstesniųjų skiriasi spalvų gama. Dizaineriui būdingus juodus ir baltus modelius paįvairina pastelinių ar rusvai žalsvų spalvų drabužių komplektai.

Už kaklo surišamos besiplaikstančios palaidinės derinamos su plačiomis kelnėmis. Vakarui siūlomi juodi dviejų dalių komplektai iš įmantraus kirpimo palaidinės ir sijono su ilgu skeltuku.

Dizainerio stilių pamėgusi Lady Gaga, šiuo metu besidarbuojanti prie penktojo studijinio albumo, buvo susižavėjusi kolekcija ir džiaugėsi B. Maxwello sėkme.

Antradienį pristatyta kolekcija – tai trečiasis B. Maxwello pasirodymas Niujorko madų savaitėje. Madai skirti renginiai tęsis iki rugsėjo 15-osios.