Vaizdingos dekoracijos yra tapusios „Chanel“ pristatymų legenda, tačiau Karlas Lagerfeldas šį kartą pasirinko sumažinto persirengimo kambario pojūtį, pliušinius kreminės spalvos kilimus ir sienas iš veidrodžių.

Išskirtiniu šio šou bruožu tapo tai, kad visi svečiai buvo susodinti pirmosiose eilėse palei ilgą podiumą. Suoliukus pakeitė aukso spalvos kėdės, kurios leido žiūrovams iš arčiau stebėti drabužius.

Minint Tarptautinę moters dieną, K. Lagerfeldo moterys buvo pasirengusios užkariauti pasaulį. Nepatogią avalynę pakeitė plokščiapadžiai jodinėjimo batai, kurių dvi dalis jungė nėriniai.

Dizaineris taip pat nusprendė, kad turi sugrįžti skrybėlės. Visur figūravusių plokščių skrybėlių spalvos varijavo nuo fuksijų iki juodos spalvos, jos buvo siūtos tiek iš odos, tiek iš tvido, tačiau K. Lagerfeldas teigė, kad šis galvos apdangalas turi būti praktiškas, o ne įmantrus.

Kolekcijos pristatymas prasidėjo rožinių atspalvių paradu, o klasikiniai „Chanel“ tvido kostiumėliai buvo atnaujinti dekonstruotais krašteliais ir denimo detalėmis.