„Ne, lyderės vaidmuo neslegia. Visos krepšininkės dirba vienodai ir visos merginos norėti padėti iškovoti komandai kaip įmanoma aukštesnę vietą bei prisideda prie rinktinės sėkmės kiek tik gali“, - savo vaidmens Manto Šerniaus treniruojamoje rinktinėje nesureikšmino K.Nacickaitė.

Praėjusią vasarą geriausios mūsų šalies krepšininkės sėkmingai pasirodė Europos moterų krepšinio čempionato atrankos grupėje, kurioje iškovojo bilietą į birželio mėnesį Rumunijoje ir Vengrijoje prasidėsiančias Senojo žemyno pirmenybes. Po 12 taškų atrankos cikle rinkusi pašnekovė prisipažino, kad praėjusią vasarą prie rinktinės vairo debiutavęs vyriausiasis treneris Mantas Šernius atnešė teigiamų permainų vėjų.

„Pasikeitimai visuomet yra į naudą ir ypatingai atjaunėjęs rinktinės trenerių štabas ir individualus darbas su žaidėjomis labai padėjo merginoms tobulėti. Šiemet skiriame didžiulį dėmesį darbui su aukštaūgėmis krepšininkėmis. Manau, kad tai yra vienas pagrindinių dalykų pasiruošimo čempionatui metu“, - kalbėjo praėjusį sezoną Turkijoje rungtyniavusi puolėja.

Interviu metu krepšininkė taip pat pasidalino mintimis apie mokslus Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) universitete, sėkmingus klubinius sezonus Europoje, bendravimą socialiniuose tinkluose bei rinktinės galimybes Europos čempionate.

Visą interviu kviečiame žiūrėti specialiame DELFI TV reportaže.