Po susitikimo Pasvalyje mintimis apie rungtynių eigą pasidalijo abiejų komandų vyriausieji treneriai.

Mantas Šernius (Pasvalio „Pieno žvaigždės“ vyr. treneris): „Kovojome ir neturiu nė vieno priekaišto krepšininkams. Galbūt tik pirmajame stokojome tokios energijos, kurią demonstravome trečiajame ir ketvirtajame ketvirčiuose. „Neptūnas“ yra nebloga komanda, tačiau turėjome juos šansą įveikti. Jeigu būtų įkritę keli tolimi metimai susitikimo pabaigoje, būtume dabar kitokios nuotaikos.

Manau, klaipėdiečiai nori išlaikyti savo vardą ir jie negali pralaimėti tris ar keturis kartus iš eilės. Sukilo vyriškos ambicijos ir varžovai žaidė agresyviai nuo pat pradžios ir ketvirtojo kėlinio pabaigos.

Susitikimo viduryje sulėtėjo mūsų žaidimas dėl varžovų pozicinio žaidimo. Nesugebėję sustabdyti klaipėdiečių puolimo, negalėdavome pereiti į greitą puolimą. Todėl šios rungtynės ir buvo tokios pozicinės. Kuomet pradėjo „Neptūnas“ degti, jie pradėjo skubėti, kartu ir mūsų žaidimas gavosi greitesnis.“

Kazys Maksvytis (Klaipėdos „Neptūnas“ vyr. treneris): „Kažkiek pavyko paimituoti atkrintamųjų varžybų modelį. Eksperimentavome, kadangi Valdas Vasylius gavo ankstyvą traumą, norėjome jį ilgiau laikyti aikštelėje, kad krepšininkas įgautų optimalią sportinę formą. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, galbūt tokią situaciją turėsime ir atkrintamosiose.

Kalbant apie rungtynes, džiaugiuosi komandos žaidimu. Neblogai gynėmės, o puolime gerai vaikščiojo kamuolys. Tiesa, prametėme daug gerų metimų, dėl kurių skirtumas galėjo būti didesnis.

Norėjome pergalės, gynyboje dirbome pakankamai neblogai. Esame priklausomi nuo savo puolimo, jeigu pasiseka užpulti, turime daugiau jėgų gynyboje.“