Nugalėtojams, kurie pakilo į ketvirtą vietą, Simas Buterlevičius pelnė daugiausiai - 17 taškų, Kėdainių komandoje išsiskyrė Šarūnas Kulevičius - 20 taškų.

Rungtynių eiga

Pirmoje rungtynių pusėje besivejančių vaidmuo kiek netikėtai teko šeimininkams. Puikiai žaidusių Š. Kulevičiaus ir Rodericko Camphoro vedamas „Nevėžis“ pirmą ketvirtį baigė laimėdami trijų minučių atkarpą 11:3 ir įgijo 6 taškų pranašumą – 20:14.

Sėkmingas Nikitos Barinovo žaidimas leido uteniškiams atsitiesti jau pačioje antro ketvirčio pabaigoje. Rusas pelnė keturis taškus ir atliko rezultatyvų perdavimą Valdui Dabkui, kuris rezultatą sušvelnino iki minimalaus 21:22.

Vis dėlto, persvarą beveik visą likusį laiką iki ilgosios pertraukos išlaikė „Nevėžis“. S. Buterlevičiaus tritaškis buvo leidęs „Juventus“ ekipai trumpam išsiveržti į priekį (36:34), tačiau Marcusas Monroe jau kitoje atakoje taip pat atsakė tolimu metimu. Po dviejų kėlinių „Nevėžis“ pirmavo – 37:36.

Nors trečią ketvirtį šeimininkai pradėjo spurtu 7:0 ir išsiveržė į priekį 43:37, o vėliau persvarą padidino ir iki 50:43, Kėdainių krepšininkai pelnė 7 taškus be atsako ir rezultatą išlygino (50:50) po Š. Kulevičiaus taškų su pražanga. Trečias kėlinys pasibaigė „Juventus“ pirmaujant 55:52.

Lemiamo ketvirčio startas svečiams ir vėl nenusisekė, o tuo pasinaudoję uteniškiai kaip mat susikrovė dviženklį pranašumą – 62:52. „Nevėžis“ atsakė dviem greitomis atakomis ir sumažino atotrūkį iki 6 taškų (56:62), tačiau „Juventus“ atstatė dviženklę persvarą ir iškovojo pergalę.