Šiame mače Lietuvai atstovaus Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Dovydas Šakinis.

Paklaustas apie galimus rinktinės kozirius, R. Berankis išvardino rinktinės narių pavardes, o surimtėjęs pabrėžė, kad šiuo metu mūsų koziris – gera sportinė forma.

„L. Grigelis, R. Berankis, D. Šakinis L. Mugevičius. Tokie mūsų koziriai. Dabar Laurynui gerai sekasi ir pats esu geros nuotaikos, gerai jaučiuosi aikštelėje. Tikiu, kad taip bus ir Sarajave“, – vylėsi R. Berankis.

Dėl geros rinktinės narių sportinės formos jam pritarė ir komandos kapitonas Rimvydas Mugevičius. Jis įsitikinęs – bosniai bus rimčiausi lietuvių varžovai Deviso taurės turnyre, o jiems padės ir karšti vietos aistruoliai. Nepaisant to, rinktinė yra nusiteikusi iškovoti pergalę, o papildomos motyvacijos nestinga nei vienam jos nariui.

„Veža“. Tikrai. Ir vaikinus taip pat. Tai motyvuoja“, – apie galimybę patekti į pirmąją Deviso taurės varžybų grupę kalba R. Mugevičius.

DELFI primena, kad 2014 metų Deviso taurės Europos - Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Bosnijos ir Hercegovinos bei Lietuvos rinktinių vyks rugsėjo 12 - 14 d. Sarajeve.