Ankstį rytą prie teniso klubo vartų nusidriekė ilga žiūrovų eilė. Buvo tokių, kurie prie vartų laukė ne tik kelias valandas, bet net kelias paras. Jie nakvojo palapinėse, norėdami suspėti įsigyti geriausius bilietus į šią teniso šventę.

Skubėdami prie geriausių vietų, žiūrovai netgi patyrė lengvų sužalojimų, apsibrozdino, tačiau, panašu, dėl to nė kiek nesuko galvos ir, rankose laikydami išsvajotuosius bilietus, išdidžiai laukė savo eilės prie saugumo patikros procedūrų.

Vimbldono teniso turnyras – vienas iš laukiamiausių sporto renginių Jungtinėje Karalystėje. Su juo gali lygintis nebent „Ashes“ kriketo turnyras ar „British Open“ golfo turnyras, kurie taip pat rengiami vasarą.
Per pastaruosius dešimt metų „All England Club“ teniso klubas patyrė ne vieną transformaciją, kol tapo tiesiog idealia vieta stebėti geriausiųjų pasaulio tenisininkų kovas.

Nuo kalvos, dar žinomos kaip Murray kalva (ji taip pavadinta Andy Murray garbei, kuris kovą kortuose pradės jau birželio 30 dieną) iki poilsio zonų – tai vieta, kur bent kartą gyvenime patekti svajoja kiekvienas teniso gerbėjas.