Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione svečiams buvo palikta pietinė tribūna, atitverta nuo aikštės apsauginiu tinklu. Tarpusavyje konfliktuojantys „Dinamo“ fanai dalinosi ta pačia tribūna, bet juos skyrė tuščios kėdės ir didžiulės policijos pajėgos.

Kroatijos pareigūnai, kurių specializacija – futbolo chuliganai, įspėjo, jog atvykėliai gali kelti riaušes tarpusavyje ar net mėginti nutraukti mačą, kad Zagrebo klubas su Z. Mamičiumi priešakyje būtų pašalintas iš Europos taurių turnyrų, tačiau mačo metu incidentų nebuvo užfiksuota.

Tiesa, kairėje pusėje įkurdinti Z. Mamičių palaikantys fanai mėgino eiti sukilėlių link, tačiau netrukus buvo nuraminti spec. pajėgų atstovų ir jų bandymą patekti į varžovų stovyklą galima vadinti tik parodomuoju.

Pasibaigus mačui Zagrebo „Dinamo“ žaidėjai dėkojo visiems „Bad Blue Boys“ nariams, tačiau marškinėlius dovanojo klubo prezidentui lojaliems gerbėjams.

Ir kol kiti futbolininkai nerimastingai žvilgčiojo atsarginių suolo link Josipas Šimuničius drąsiai nubėgo pas klubo vadovui nepaklūstančius ir prieš jį kovojančius maištininkus.

Netrukus veterano pavyzdžiu pasekė ir dar keli „Dinamo“ žaidėjai ir Vilniaus „Žalgiriui“ atstovaujantis kroatas Andro Svrljuga.

„Tikimės, kad jie kažkada vėl susivienys ir kartu palaikys ekipą, nes tai yra svarbiausias dalykas futbolo sirgaliui. Jie gali nepritarti kai kuriems vadovybės sprendimams, tačiau pagrindinė jų užduotis yra palaikyti savo komandą", - spaudos konferencijoje sakė vyriausiasis treneris, prezidento brolis Zoranas Mamičius.