„Esu didelis, didelis, didelis gerbėjas. Deja, dėl savo darbo pobūdžio ir dėl teniso turnyrų datų man yra sudėtinga nuvykti į kitus turnyrus ar net apsilankyti Vimbldone. Tačiau aš esu iš tų, kurie namuose gali visą savaitę stebėti teniso turnyrą, žiūrėti tris, keturias valandas trunkantį mačą, jokių problemų, nes man tai tikrai patinka, man patinka šis žaidimas“, - teigė Jose Mourinho.

Nors futbolas ir tenisas neturi daug panašumų, J. Mourinho sako, kad jo komandai gali būti naudinga pažiūrėti, kaip teniso žaidėjai susitvarko su intensyviu spaudimu.

„Ypatingai gerbiu žaidėjus, nes manau, kad jiems nepakanka to, ką jie turi iš techninės ar fizinės pusės. Galbūt svarbiausias dalykas yra psichologinė pusė. Kovoti vienam yra kur kas sudėtingiau. Vyras ar moteris korte yra patys atsakingi už pergalę, atsakingi už pralaimėjimą. Manau, kad šis gebėjimas susitvarkyti su milžinišku spaudimu, yra tas dalykas, kurio reikia iš jų pasimokyti, ir pamėginsiu tai panaudoti savo darbe ir savo sporte“, - sakė J. Mourinho.

Treneris iš Portugalijos pripažino, kad 2013 metai, kai Vimbldono vienetų turnyrą laimėjo Andy Murray, tapęs pirmuoju britu per 77 metus, laimėjusiu šį turnyrą, buvo ypatingas momentas.