„Su žalgiriečiais susidraugavome dar filmuodami savo pirmąjį darbą „We are Happy from Vilnius“ ir šią gražią draugystę vainikavo naujasis mūsų video „Vilnius – Žaliai Baltas miestas“. Pirmajame klipe šokome, o šiame – žaidžiame futbolą. Norėjome turą po Vilnių paversti energingu ir netikėtu nuotykiu, tad sugalvojome, kad klipe Vilnių galėtų aprodyti futbolininkai“, – pasakoja kūrybinės grupės INDIVA vadovas Matas Oželis.

Ieškantys gali atrasti tūkstančius Vilniaus veidų ir čia yra smagu. Vilnius - tai svajingai nuo Neries krantinės kylantys oro balionai, kvapą gniaužiančios senamiesčio panoramos, kur šalia UNESCO saugomo architektūrinio paveldo dygsta modernūs stikliniai milžinai, kuriasi tarptautinės kompanijos, o miestas yra atviras netikėčiausioms idėjoms bei kupinas žmonių šypsenų ir, aišku, futbolo.

Vaizdo klipo pavadinimas „Vilnius – Žaliai Baltas miestas“ pasirinktas ne tik dėl futbolo klubo žaidėjų vilkimos aprangos spalvos. Vilnius yra viena žaliausių Europos sostinių, kartu jis ir baltas – kaip Trys kryžiai, Katedra ar Baltasis tiltas.