Pirmąsias Ž. Žvagulio pokyčių projekto dalis žiūrėkite čia:

Suspėjo laiku imtis pokyčių

„Turėti sveikus dantis labai svarbu yra kiekvienam, bet kai esi scenos žmogus – kameros bet kada gali, kaip aš sakau, įlįsti į burną. Taigi tam, kad scenoje visiškai pasitikėtum savimi, estetiškai atrodantys dantys atlieka itin svarbų vaidmenį. Dabar mano vyras ne tik turi nepriekaištingą šypseną, bet atrodo net atjaunėjęs! Pastebiu, kad jis ir pats jaučiasi kur kas geriau ir šypsosi drąsiau“, – sako Ž. Žvagulio žmona Irena Starošaitė.

Dainininko žmona pripažįsta esanti labai dėkinga „Grožio chirurgijos“ specialistams už tai, kad jie surado būdą padėti jos vyrui nugalėti baimę taisyti dantis ir sukurti idealią šypseną.

„Aš labai džiaugiuosi, kad šiais laikais tokias procedūras galima atlikti taikant dalinę trumpalaikę narkozę – sedaciją. Kitu atveju, taip bijodamas ir nervindamasis kaip iki šiol, Žilvinas tikrai niekada nebūtų prisivertęs spręsti šių problemų ir susitvarkyti dantų. Niekas nebūtų galėjęs gręžti danties jam jaučiant ir matant“, – sako I. Starošaitė.

Jau anksčiau „Grožio chirurgijos“ gydytojai minėjo, kad nesiėmus pokyčių dabar, ateityje dainininkas būtų pats praradęs dantis arba tiesiog būtų tekę juos išrauti. Laimei, dabar jam buvo pašalinti tik du nebesutaisomi dantys, o jų vietoje – įsriegti implantai.

Pokyčiams įkvėpė ir sūnų

Nors I. Starošaitė įsitikinusi, kad taisyti dantis bijo ne tik jos šeimos vyrai, bet visi vyrai apskritai, panašu, kad Ž. Žvagulio baimę odontologams paveldėjo ir abu jo sūnūs: jie lygiai taip pat vengia šių vizitų.

„Kadangi mano sūnūs yra tokie pat bailiai kaip ir aš, vieną iš jų jau įkalbinau pasitikrinti dantis. Sakė, kad jeigu tikrai, kaip ir man, visai neskaudės – tai sutinka. Taigi kitas „Grožio chirurgijos“ pacientas bus mano sūnus“, – juokiasi Ž. Žvagulis.

Pasibaigus kelis mėnesius trukusiam gydymui, kurio metu dainininkui buvo atlikta burnos higiena, pašalinti du dantys, įsriegti trys implantai, atstatytas sąkandis, protezuoti dantys ir idealiai šypsenai sukurti atliktas estetinis dantų plombavimas, Ž. Žvagulis pripažįsta, kad baimės atsikratė jau po antro vizito, o kompleksą šypsotis – taip pat pamiršo.

„Jaučiuosi puikiai. Pats atsikračiau komplekso, o žmona su manimi bučiuojasi taip, kaip prieš dvidešimt metų“ – sako Ž. Žvagulis.