„Ši daina man yra labai jautri ir jauki. Ji yra apie akimirką, kai supranti... kad nebegali įsivaizduoti savo gyvenimo be žmogaus, su kuriuo esi... skurde ar džiaugsme... tada būna tiesiog per vėlu...“, – paslaptingai lyriškos dainos idėją pristato dainininkė Erica Jennings.

Taip pat turbūt neatsitiktinai šio klipo filmavimui Erica pasirinko savo mamos jaunystės suknelę, kuri jai labai daug reiškia.

„Šią suknelę mano mama įsigijo 1966 m., 2 metai iki to, kai ištekėjo už mano tėčio. Labai šį drabužį saugau“, – pasakoja E. Jennings.

Dainos klipas, kaip ir kitos trilogijos dalys, buvo filmuojamas LRT studijoje ankstyvą rudenį. Prie rezultato prisidėjo didžiulė komanda, tačiau būtent šiame klipe didžiausius komplimentus duetas siunčia styginių instrumentų kvartetui.

„It’s Too Late“ filmavimas vyko kone paryčiais. Pamenu, kad viskas skambėjo magiškai, o nufilmavus paskutinį dublį visi likome tarsi užhipnotizuoti dainos ramybės“, – toliau pasakoja E. Jennings.

Duetas laukė ypatingos progos pristatyti šią dainą, tad didžiausios metų šventės bene tinkamiausias laikas tai padaryti.