Išvaizda tokia tikroviška, jog sunku atitraukti akis – pradedant peruku, veido kauke ir net pėdkelnėmis, ant kurių vaizduojami sąnariai. Tarsi eitų žmogaus dydžio atgijusi lėlė.

Kaip teigia lėlės kūrėja Hitomi Komaki, jos kūrinys – pirmoji pasaulyje gyva lėlė. Esą 23 metų merginos galvoje ši idėja kilo iš noro sukurti „meilumo įsikūnijimą“.

Persirengti talismanais, vadinamais kigurumi, Japonijoje yra labai populiaru, tai viena iš meno rūšių. H. Komaki šį meną perkėlė į naują lygį: ji sukūrė lėlės kostiumą, žmogų transformuojantį į tikrą gyvą lėlę.

Kūrėja sako, kad toks kostiumas – tokia Lulu – yra viena vienintelė. Ji teigia, kad kostiumą matavosi daug garsių žmonių, tačiau tvirtina už jokius pinigus negalinti atskleisti, kas iš tikrųjų slepiasi po kauke.

Išskirtines pėdkelnes, kurias mūvi Lulu, kuria dizaineris Koh Ueno.

Lulu socialiniuose tinkluose „Twitter“ ir „Instagram“ turi dešimtis tūkstančių gerbėjų. Jie atidžiai seka jos veiklą ir miniomis lanko renginius, kur tikisi sutikti dievinamąją gyvą lėlę.

Minias gerbėjų turinti Lulu bando išplaukti į platesnius vandenius. Ji dalyvauja kasmetiniame „Miss iD“ grožio konkurse, kur yra viena iš 134 pusfinalio dalyvių. Konkursas, kuriame dalyvauja „ne žmonės, o personažai“, nugalėtoją išrinks lapkritį. Pirmą kartą jame dalyvauja ir dirbtinio intelekto ir trijų dimensijų kompiuterinės grafikos kūriniai.