Žilas vidutinio amžiaus Wangas Shijinas pirmą kartą M. Jacksono mėnulio eiseną pamatė 2010 metais per televizorių ir nuo to laiko tai tapo jo manija – jis ėmė nuolat tobulinti šiuos sudėtingus šokio judesius.

Savo naujam pomėgiui treniruočių salės jis neturėjo, tad repetuodavo vyrų tualete, kuriame apsirengęs pilką valytojo uniformą visą gyvenimą dirbo. Kadangi šokių pamokų niekada neturėjo, Wangas Shijinas visko išmoko pats.

Pirmiausia jis žiūrėjo M. Jacksono vaizdo klipus, paskui kiekvieną šokį padalijo nedidelėmis dalimis, viską detaliai išnagrinėjo ir tiksliai apsibrėžė kiekvienos rankos ir kojos judesius. Tada po aštuonis mėnesius trukusių treniruočių jis pagaliau už-baigė visą pirmąjį šokį.

Vyro draugai žavėjosi jo pasiryžimu, užsispyrimu ir optimizmu, nors ne visi žinojo, kad dar jaunystėje beveik visai netekęs regos ir klausos jis gyveno baisioje kančioje. Laimei, šeimos palaikymas ir meilė sugrąžino jį į gyvenimą.

Dabar Wangas Shijinas tapo tikra interneto garsenybe. Net kelios agentūros pasiūlė jam pasirodyti scenoje. Vis dėlto, vyras tiki, kad giliai širdyje jis tebėra toks pats valytojas kaip ir anksčiau, kuris tiesiog svajoja šokti.