Lietuvoje iš ties gausu jaunų, talentingų, entuziastingų ir muzikalių grupių, atlikėjų, todėl suteikiame išskirtinę galimybę jaunoms grupėms atskleisti savo talentą populiariausiame muzikos ir menų festivalyje ant jūros kranto – “Karklė Live Music Beach 2016”.

Jau nebe pirmus metus rengiamame konkurse dalyvauti gali kiekvienas atlikėjas ar grupė, atliekanti muziką gyvai. Žinoma, labai svarbus faktorius, kad grupės repertuare reikia turėti ir savo kūrybos dainų. Šie metai pirmieji, kai jaunų grupių konkurso “Golden fish” rengėjai kviečia ir elektroninės muzikos kūrėjus, galinčius atlikti savo muziką scenoje gyvai.

Iki Liepos 20 dienos vyks balsavimas, kuriame 3 labiausiai patikusias grupes išrinks DELFI skaitytojai, o kitas 3 grupes rinks kompetetinga komisija, susidedanti iš muzikos industrijos atstovų bei atlikėjų. Jų sprendimai ir įvertinimai bus publikuojami viešai. Rezultatus skelbsime rugpjūčio 1d.

Išrinktoms grupėms beliks paruošti pasirodymą, vertą nugalėtojo titulo ir puikiai pasirodyti. Muzikos stiliui ar grupės sąstatui nėra jokių apribojimų! Svarbiausia – muzika turi skambėti gyvai!