Šiomis dienomis Linse Lietuvoje vieši jau trečią kartą, tačiau dar nė karto nematė nieko įdomesnio už ligoninės palatą ir viešbučio kambarį. Šios viešnagės metu ši išskirtinės išvaizdos moteris taip pat neras laiko pasivaikščioti Kauno senamiesčio gatvelėmis ar ramiai išgerti kavos stebint praeivius Laisvės alėjoje. Linse čia atvyko tik tam, kad gultųsi po grožio peiliu.

Su DELFI moteris susitiko likus vos kelioms valandoms iki operacijos grožio klinikoje. Smulkaus sudėjimo Linse pokalbio metu be perstojo šypsojosi ne tik lūpomis, bet ir akimis, nors jos mintyse nuolatos kirbėjo baimė – ši operacija gali baigtis labai nesėkmingai.

Jai gali tekti ne tik sumažinti krūtis dėl iškilusių komplikacijų, chirurgas įspėjo, kad tik operacijos metu pamatys, ar ši moteris apskritai pastaruoju metu turės krūtinę. Blogiausias šios istorijos scenarijus gali baigtis tuo, jog Linsei bus pašalinti implantai ir pusmetį ji turės atrodyti natūraliai.

L. Kessler, kuri didžiuojasi plastikos chirurgų darbu, visiškai nenori likti natūrali. „Jau pasakiau dukrai, kad jeigu nutiks taip, jog teks mano implantus visiškai pašalinti ir pusmetį man nebus galima planuoti jokių krūtų operacijų, nusikirpsiu plaukus, nusiimsiu priaugintus nagus ir kurį laiką gyvensiu atrodydama kaip berniukas“, – kategoriškai kalbėjo Linse.

Toks pareiškimas skamba kiek keistai, tačiau, anot jos, yra visiškai rimtas ir ryžtingas. Interviu metu ji ne kartą save pavadino pašėlusia ir kiek išprotėjusia. O jos išvaizda tik patvirtino, kad viduje gyvena maištinga siela – kitą savaitę penkiasdešimtmetį švęsianti moteris nebesuskaičiuoja, kiek tatuiruočių pošia jos kūną.