Dainų kūrėjas ir atlikėjas P. McCartney ir būgnininkas R. Starras ant mėlynojo kilimo noriai pozavo į juostos „The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years“ premjerą Londone susirinkusiems fotografams. Į renginį sugūžėjo gausi legendinės grupės gerbėjų minia, tarp kurių buvo ir tokios muzikos pasaulio žvaigždės kaip Madonna, Ericas Claptonas, Bobas Geldofas ir Liamas Gallagheris.

Dokumentiniame filme pasakojama apie grupės gastroles, kurių metų P. McCartney, R. Starras, Johnas Lennonas ir George‘as Harrisonas savo muzika visame pasaulyje užkariavo milijonus širdžių. Filme gausu dokumentinės medžiagos apie pirmuosius pasirodymus „Cavern Club“ gimtajame Liverpulyje, sausakimšus koncertus visame pasaulyje ir jų finalinį pasirodymą 1966 metais San Franciske.

„The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years“ sukurtas pasinaudojus itin gausiu autentiškos medžiagos archyvu – nuotraukomis, vaizdo ir garso įrašais, darytais tiek koncertų metu, tiek įrašų studijose.

Dokumentinis filmas „The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years“ kino teatrus visame pasaulyje pasiekė ketvirtadienį.