Savaitės pradžia gali būti nelengva: Saulė keliaus Skorpiono ženklu, kuriame vieši Juodasis Mėnulis, Marsas iki antradienio ryto keliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, o Uranas iki 28-os d. ryto keliaus griaunamuoju Avino laipsniu. Tad kai kas galite pasijausti kartais, kaip atsidūrę ant suskilusio mariose ledo, kai būtinas didelis atsargumas ir vikrumas, kad išvengtumėte pavojų.

Būkite atidesni buityje ir keliuose, skirkite kelionėms daugiau laiko, kad nereikėtų skubėti, atsargesni su elektros prietaisais, nes šią savaitę galimos netikėtos aštrios situacijos.

Tarpusavio santykiuose galimi išbandymai, jūsų jausmų patikrinimas. Tai švelninti gali nuoširdus bendravimas su jus mylinčiais, gebėjimas įsiklausyti ir į jų lūkesčius, atsigręžti į šeimą.

Savaitės vidurys palankus informacijos gavimui, mokslo žinių gilinimui, įsiklausymui į save, o svarbiausiems darbams šią savaitę tinkamas ketvirtadienis. Parodykite ryžtą spręsdami iškilusius klausimus, o kartu ir gerumą bei dėkingumą jums padedantiems. Penktadienis – taip pat harmoningesnis, tiktų darbų užbaigimui, pasirūpinimui namais, ir artimaisiais.

Savaitgalis jautrus. Šeštadienio rytas prasideda sudėtingesnio emocinio fono 29-tąja Mėnulio diena, o sekmadienį - Juodasis Mėnulis įžengs į griaunamąjį Skorpiono laipsnį. Tad labai svarbu šiomis dienomis išlaikyti vidinę ramybę, į gyvenimą žvelgti optimistiškai ir linksmai, šį laiką praleisti harmoningoje jums aplinkoje.

Vertinkite jus mylinčius žmones, atsirinkite tikruosius dalykus ir nesureikšminkite smulkmenų. Ir tada artimųjų meilė bus tas jus saugantis skydas, į kurį atsimuš sunkumai ir išbandymai. Sėkmės jums šią savaitę!