S. Curos kolekcija pristatyta „Theatre Dejazet“ rytinėje Paryžiaus dalyje. Jos pasižiūrėti susirinkę mados gerbėjai atsidūrė dizainerio fantazijų pasaulyje, kur netrūko nei kabareto elementų, nei jūros motyvų, nei amazoniškų įvaizdžių.

Tiek dailūs nėrinių korsetai, tiek suknelės, pagrindą sudaro tie patys korsetai, puikiai derėjo prie ekstravagantiškų aksesuarų, pagamintų iš tokių netradicinių medžiagų kaip kriauklės, plunksnos ir šiaudai.

Manekenės buvo panašios ne į šios žemės gyventojas, o į žavias mistines būtybės.

Modeliai, kurie teatro scenoje sukūrė tikrą dramą, drąsiai laužė tradicinius su aukštąja mada siejamus standartus ir apribojimus. Manekenės demonstravo ne tik prabangius apdarus, bet ir savo artistinius sugebėjimus – kūrė spektaklį.

Dizaineris S. Cura ne tik laisvai interpretavo aukštosios mados sąvoką, bet ir ištrynė vyriškąją ir moteriškąją madą skiriančią ribą – baltą suknelę-korsetą, pagamintą iš šiaudų, demonstravo vyriškos lyties modelis, rankoje jis laikė kriauklės formos vėduoklę.

Mados šou kulminacija – akinančiai balta vestuvinė suknelė aklinai juodos scenos fone, labiau priminusi ne nuotaką, o gulbę.