Mados namų moteriškų drabužių dizaineris Yoshiyuki Miyame sako, kad jo kolekciją įkvėpė vėjo keičiamas kraštovaizdis – bangelių keteromis pasišiaušę tvenkiniai, smėlis, supustytas į aukštas kopas ir tingiai dangumi plaukiantys debesys.

Šou pradėjo modeliai, apsirengę paprastas baltas uniformas. Tai buvo blankus fonas, kuris vėliau buvo pildomas skirtingomis spalvomis, raštais ir tekstūromis.

Baltą spalvą pakeitė pastelinė žydra, rožinė ir violetinė, po to skaisčiai geltona ir oranžinė, ir galiausiai – drąsūs įvairiaspalviai štrichai, siekiant imituoti vis stiprėjantį sūkuriuojančio vėjo intensyvumą ir nutapyti energingą, ir tuo pačiu harmoningą gamtos paveikslą.

Naujosios „Issey Miyake“ kolekcijos pagrindas – novatoriška nauja medžiaga, pagaminta pagal technologiją, žinoma kaip „3D Steam Stretch“.

Taikant šią technologiją, į medžiagą įaudžiami tamprūs siūlai, kurie būna lygūs, kol nėra apdorojami garais. Apdorojus garais, jie įgauna trimatę formą, tad drabužiai atrodo didesnės apimties ir sodresni.