Dėmesio susilaukė ne tik prabangūs vakariniai drabužiai, bet ir mados namų švarkai, pasiūti vadovaujantis taisykle „mažiau yra daugiau“ – su iškirptėmis, atidengiančiomis kūno fragmentus.

Vis dėlto tikrosios vakaro žvaigždės buvo suknelės – šilkinės vakarinės, mirgančios vakaro dangaus spalvomis, atviros, atidengiančios vieną koją, apautą kelnėmis... Publiką sužavėjo humoristinis, šiuolaikinis požiūris į madą.

Sušilti žiemos vakarą „Versace“ siūlo ant žvilgančios trumpos permatomo mėlyno audinio suknelės užsimetus audinės kailinius, puoštus tinkleliu iš Svarovskio kristalų.

Visoje kolekcijoje figūravo auksinės sagtys – tai suteikė pankroko nuotaiką laisvai krentantiems platiems sijonams, derintiems su itin aptemptomis liemenėmis ir geometrinių formų papuošalais.

„Versace“ kolekcija atspindėjo vakaro dangaus romantiką – ant permatomų tamsiai mėlynos ir violetinės spalvos suknelių tarsi žvaigždės žibėjo kristalai, atsispindintys lempų šviesą. Podiumas buvo dekoruotas lyg prabangus naktinis klubas.

Šou pabaigoje aidint griausmingiems plojimams podiumu grakščiai pražingsniavo vyriausioji Italijos mados namų dizainerė Donatella Versace. Atrodo, J. Lopez šis renginys patiko.

Paryžiaus mados savaitė šurmuliuos iki penktadienio, numatyti tokių mados namų, kaip „Dior“, „Chanel“ ir „Valentino“ kolekcijų pristatymai.